Friday 22 May 2015

Διαγωνισμός ClopYPastE blog: Μην χάσετε 10 ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΠΛΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ για την ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ παράσταση «Αττίκ, μια ζωή χειροκροτήματα»...



Η θεατρική-μουσική σκηνή «Τσάι στη Σαχάρα» διαθέτει 10διπλές προσκλήσεις για την ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ παράσταση «Αττίκ, μια ζωή χειροκροτήματα» στους αναγνώστες του ClopYPastE blog για την Κυριακή, 24 Μαΐου 2015 στις 19.45.





Αρκεί να μας αποστείλετε, το ονοματεπώνυμό σαςκαι την ημερομηνία που επιθυμείτε να την παρακολουθήσετε στα e-mail info (at) clopypaste.gr ήclopyandpaste (at) gmail.com ή στη σελίδα του ClopYPastE blog στο Facebook ΕΔΩμέσω μηνύματος:



Τα ονόματα των νικητών θα δημοσιευτούν στην παρούσα ανάρτηση, η οποία θα ενημερωθεί εφόσον υπάρχουν νικητές και θα βρίσκονται στο ταμείο της θεατρικής-μουσικής σκηνής «Τσάι στη Σαχάρα» Λαοδικείας 18 – Ιλίσια Τ.Κ. 11528, τηλέφωνο: 211 0120936, μέσα μαζικής μεταφοράςγια πρόσβαση: Στάση Μετρό ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ και λεωφορεία608, 622, 235, 140).Από την στάση του Μετρό στο ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ μπορείτε βέβαια να μεταβείτε στη θεατρική-μουσική σκηνή «Τσάι στη Σαχάρα» και με τα πόδια. Απέχει περίπου 500m.



Οι νικητές θα προκύψουν κατόπιν κλήρωσης και θα ενημερωθούν και με e-mail για την επιτυχία τους.



Οι νικητέςαν θέλουν μπορούν να επικοινωνήσουν για επιβεβαίωσημε τη θεατρική-μουσική σκηνή «Τσάι στη Σαχάρα» στο τηλέφωνο: 211 0120936.



ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ:Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να δηλώσουντουλάχιστον μία μέρα πριν ότι επιθυμούν να παρακολουθήσουν την παράσταση, και συγκεκριμένα μέχρι και τις 23:00 καθότι η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί μία μέρα πριν την παράσταση, και συγκεκριμένα μεταξύ των ωρών 23:01 και 23:59. Έτσι, θα πρέπει να έχουν φροντίσει να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι και τις 23:00 της 23/5/2015.



«Αττίκ , μια ζωή χειροκροτήματα»





Με φόντο και αφορμή τη ταινία για τη ζωή του Κλέωνα Τριανταφύλλου, παρακολουθούμε όλη τη διαδρομή του Αττίκ, επισκεπτόμαστε τη θρυλική Μάντρα, τραγουδάμε παρέα με τη Δανάη, τη Σούρα, τη Μαρίκα και όλες τις γυναίκες που στιγμάτισαν τη ζωή του μεγάλου τραγουδοποιού, με κορυφαία και πρώτη τη μάνα του, παντοτινή και μόνιμη φιγούρα στη ζωή του.



Μια μουσικοχορευτική παράσταση, με ζωντανή μουσική, γιατί όπως έλεγε και ο Αττίκ «Έκλαψα για να γράψω. Έγραψα για να τραγουδήσω και τραγούδησα για να ζήσω...»



Παίζουν οι ηθοποιοί: Δημήτρης Κίκλης, Μικαέλα Ζούστη, Διαμάντη Δαγιάση, Αννίτα Μαυρομιχάλη, Άγγελος Ανδρεόπουλος



Πιάνο, κείμενο:Άγγελος Ανδρεόπουλος



Σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Λιακόπουλος



Σκηνικά / κοστούμια: Γιώργης Κοντοπόδης



Ώρα παράστασης: 19:45



Διάρκεια παράστασης: 80'



Πηγή: ClopYPastE.gr - ClopYandPastE.gr - ClopYandPastE.blogspot.com

No comments:

Post a Comment