Friday 22 May 2015

Διαγωνισμός ClopYPastE blog: Κερδίστε από 10 ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΠΛΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ για την παράσταση «Το ελεύθερο ζευγάρι» αρχής γενομένης από το Σάββατο, 23/5/2015...





Η θεατρική-μουσική σκηνή «Τσάι στη Σαχάρα» διαθέτει από10διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Το ελεύθερο ζευγάρι» στους αναγνώστες του ClopYPastE blog για κάθε ημερομηνία από τις 23/5/2015. Η παράσταση θα παίζεται κάθε Σάββατο στις 19.15 και κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21.45 μέχρι νεωτέρας.







Αρκεί να μας αποστείλετε,το ονοματεπώνυμό σαςκαι τηνημερομηνία που επιθυμείτε να την παρακολουθήσετεστα e-mail info (at) clopypaste.gr ήclopyandpaste (at) gmail.com ή στη σελίδα του ClopYPastE blog στο FacebookΕΔΩμέσω μηνύματος:

Τα ονόματα των νικητών θα δημοσιεύονται στην παρούσα ανάρτηση, η οποία θα ενημερώνεται εφόσον υπάρχουν νικητές και θα βρίσκονται στο ταμείο της θεατρικής-μουσικής σκηνής «Τσάι στη Σαχάρα» Λαοδικείας 18 – Ιλίσια Τ.Κ. 11528, τηλέφωνο: 211 0120936, μέσα μαζικής μεταφοράςγια πρόσβαση: Στάση Μετρό ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ και λεωφορεία608, 622, 235, 140).Από την στάση του Μετρό στο ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ μπορείτε βέβαια να μεταβείτε στη θεατρική-μουσική σκηνή «Τσάι στη Σαχάρα» και με τα πόδια. Απέχει περίπου 500m.

Οι νικητές θα προκύπτουν κατόπιν κλήρωσης και θα ενημερώνονται και με e-mail για την επιτυχία τους.

Οι νικητέςαν θέλουν μπορούν να επικοινωνούν για επιβεβαίωσημε τη θεατρική-μουσική σκηνή «Τσάι στη Σαχάρα» στο τηλέφωνο: 211 0120936.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ:Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να δηλώνουντουλάχιστον μία μέρα πρινότι επιθυμούν να παρακολουθήσουν την παράσταση, και συγκεκριμένα μέχρι και τις 23:00 καθότι η κλήρωση θα πραγματοποιείται μία μέρα πριν την παράσταση, και συγκεκριμένα μεταξύ των ωρών 23:01 και 23:59. Έτσι αν για παράδειγμα επιθυμούν να παρακολουθήσουν μια παράσταση στις 23/4/2015 θα πρέπει να έχουν φροντίσει να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι και τις 23:00 της 22/3/2015.





«Το ελεύθερο ζευγάρι»των Ντάριο Φο - Φράνκα Ράμε



Εκείνη, εκείνος, ο γάμος τους, οι απιστίες του, ο εραστής της, οι συνεχείς απόπειρες αυτοκτονίας, η ζήλια τους, η αγάπη τους και μια εξομολόγηση στους θεατές που θα μοιραστούν αμφίδρομα τα συζυγικά τους προβλήματα.

Μια θεότρελη κωμωδία με πολύ γέλιο, απρόοπτη εξέλιξη αλλά και συγκινήσεις καθημερινής ζωής.

Η παράσταση χάρισε άφθονο γέλιο την προηγούμενη χρονιά (2014) με πολλά συνεχή χειροκροτήματα από τους ενθουσιώδεις θεατές που γέμιζαν κάθε βράδυ το «Τσάι στη Σαχάρα»
συνεχίζει και μετά το Πάσχα του 2015, ανανεωμένη με τη Νίτσα Μαμουζέλου στον ρόλο της Αντωνίας και τον Γιώργη Κοντοπόδη στον ρόλο του συζύγουσε ένα σκηνοθετικά ανατρεπτικό ανέβασμα, με πολλές καινοτομίες, συμμετοχή θεατών και μουσικές παρεμβάσεις.



Παίζουν οι ηθοποιοί:Νίτσα Μαμουζέλου, Γιώργης Κοντοπόδης

Σκηνοθεσία / μουσική επένδυση:Αλέξανδρος Λιακόπουλος

Απόδοση κειμένου / προσαρμογή:Γιώργης Κοντοπόδης

Βοηθός σκηνοθέτη:Δήμητρα Καραγκούνη








Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Κάθε Δευτέρα & Τρίτη στις 21.45 & κάθε Σάββατο στις19.15



Διάρκεια παράστασης: 90'



Πηγή: ClopYPastE.gr - ClopYandPastE.gr - ClopYandPastE.blogspot.com

No comments:

Post a Comment