Thursday 30 April 2015

Κερδίστε 5 ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΠΛΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ για τη μουσική παράσταση «Μια βραδιά με τον Τάκη Κωνσταντακόπουλο σε τραγούδια του Βασίλη Τσιτσάνη και του Μίκη Θεοδωράκη»...

Η θεατρική-μουσική σκηνή «Τσάι στη Σαχάρα» χαρίζει5 διπλές προσκλήσεις για τη μουσική παράσταση «Μια βραδιά με τον Τάκη Κωνσταντακόπουλο σε τραγούδια του Βασίλη Τσιτσάνη και του Μίκη Θεοδωράκη» στους αναγνώστες του ClopYPastE blog για σήμερα,10 Μαΐου 2015στις 22.00.







Αρκεί να μας αποστείλετε,το ονοματεπώνυμό σαςστα e-mail info (at) clopypaste.gr ήclopyandpaste (at) gmail.com ή στη σελίδα του ClopYPastE blog στο FacebookΕΔΩμέσω μηνύματος:

Τα ονόματα των νικητών θα δημοσιεύονται στην παρούσα ανάρτηση, η οποία θα ενημερώνεται εφόσον υπάρχουν νικητές και θα βρίσκονται στο ταμείο της θεατρικής-μουσικής σκηνής «Τσάι στη Σαχάρα» Λαοδικείας 18 – Ιλίσια Τ.Κ. 11528, τηλέφωνο: 211 0120936, μέσα μαζικής μεταφοράςγια πρόσβαση: Στάση Μετρό ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ και λεωφορεία608, 622, 235, 140).Από την στάση του Μετρό στο ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ μπορείτε βέβαια να μεταβείτε στη θεατρική-μουσική σκηνή «Τσάι στη Σαχάρα» και με τα πόδια. Απέχει περίπου 500m.

Οι νικητές θα προκύπτουν κατόπιν κλήρωσης και θαενημερωθούνκαι με e-mail για την επιτυχία τους.




Οι προσκλήσεις δεν περιλαμβάνουν ποτό.



Οι νικητέςαν θέλουν μπορούν να επικοινωνούν για επιβεβαίωσημε τη θεατρική-μουσική σκηνή «Τσάι στη Σαχάρα» στο τηλέφωνο: 211 0120936.



«Μια βραδιά με τον Τάκη Κωνσταντακόπουλο σε τραγούδια του Βασίλη Τσιτσάνη και του Μίκη Θεοδωράκη»








Ο Τάκης Κωνσταντακόπουλος λέει για ποιό λόγο συνδύασε τους δύο μεγάλους συνθέτες:



Διάλεξα να συνδυάσω τους μεγάλους αυτούς δημιουργούς, γιατί σημάδεψαν πολλές γενιές και συνεχίζουν να συγκινούν με τις πηγαίες τους μουσικές εμπνεύσεις και τις μεγάλες δημιουργίες τους.




Άλλωστε, όπως έχει πει ο Μίκης Θεοδωράκης νιώθει σαν «ταπεινός μαθητής» του Βασίλη Τσιτσάνη.




Η βραδιά του Τάκη Κωνσταντακόπουλου θα κλείσει με δυο καινούργια τραγούδια του συνθέτη Βασίλη Ανδρικόπουλου, εμπνευσμένα από το έργο του Μίκη Θεοδωράκη, τα οποία θα κυκλοφορήσουν σε ένα cd με τον Παντελή Θαλασσινό και τον Τάκη Κωνσταντακόπουλο.




Πιάνο: Γιώργος Σαλβάνος



Κιθάρα: Ηλίας Καραγιάννης



Φιλική συμμετοχή: Νικολας Αντωνάκος, Διαμάντη Δαγιάση

















Πηγή: ClopYPastE.gr - ClopYandPastE.gr - ClopYandPastE.blogspot.com

No comments:

Post a Comment