Thursday 30 April 2015

Κερδίστε 5 ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΠΛΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ για τη μουσική παράσταση «Ήρθα κι απόψε ... "Τα ερωτικά του 50 και του 60" με τον Δημήτρη Κίκλη»...

Η θεατρική-μουσική σκηνή «Τσάι στη Σαχάρα» χαρίζει 5 διπλές προσκλήσεις για τη μουσική παράσταση «Ήρθα κι απόψε..."τα ερωτικά Μια βραδιά με τον Τάκη Κωνσταντακόπουλο σε τραγούδια του Βασίλη Τσιτσάνη και του Μίκη Θεοδωράκη»στους αναγνώστες του ClopYPastE blog για το Σάββατο, 11 Μαΐου 2015στις 22.00.




Αρκεί να μας αποστείλετε,το ονοματεπώνυμό σαςστα e-mail info (at) clopypaste.gr ήclopyandpaste (at) gmail.com ή στη σελίδα του ClopYPastE blog στο FacebookΕΔΩμέσω μηνύματος:

Τα ονόματα των νικητών θα δημοσιεύονται στην παρούσα ανάρτηση, η οποία θα ενημερώνεται εφόσον υπάρχουν νικητές και θα βρίσκονται στο ταμείο της θεατρικής-μουσικής σκηνής «Τσάι στη Σαχάρα» Λαοδικείας 18 – Ιλίσια Τ.Κ. 11528, τηλέφωνο: 211 0120936, μέσα μαζικής μεταφοράςγια πρόσβαση: Στάση Μετρό ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ και λεωφορεία608, 622, 235, 140).Από την στάση του Μετρό στο ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ μπορείτε βέβαια να μεταβείτε στη θεατρική-μουσική σκηνή «Τσάι στη Σαχάρα» και με τα πόδια. Απέχει περίπου 500m.

Οι νικητές θα προκύπτουν κατόπιν κλήρωσης και θαενημερωθούνκαι με e-mail για την επιτυχία τους.



Οι προσκλήσεις δεν περιλαμβάνουν ποτό.



Οι νικητέςαν θέλουν μπορούν να επικοινωνούν για επιβεβαίωσημε τη θεατρική-μουσική σκηνή «Τσάι στη Σαχάρα» στο τηλέφωνο: 211 0120936.




«Ήρθα κι απόψε ... "Τα ερωτικά του 50 και του 60" με τον Δημήτρη Κίκλη»





Οι ωραιότερες μελωδίες των καλύτερών μας χρόνων, σε μια βραδιά γεμάτη έρωτα, πάθος και χορό, με τον νεαρότερο εκπρόσωπο της ρετρό μουσικής σκηνής.



Στο πιάνο ο Αλέξης Στενάκης.







Πηγή: ClopYPastE.gr - ClopYandPastE.gr - ClopYandPastE.blogspot.com

No comments:

Post a Comment